Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ομόφωνο Ψήφισμα για τις αποζημιώσεις των εργαζομένων στην ΕΡΤ

Στο πλαίσιο της διαδικασίας κατάθεσης ψηφισμάτων προς το ΄΄Σώμα΄΄ του 7 Συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ οι σύνεδροι της ΄΄ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ΄΄ έκριναν ότι έπρεπε να ζητήσουν την συμμετοχή της Ομοσπονδίας και στο θέμα των δικαστικών αγώνων που ξεκίνησαν ή θα ακολουθήσουν, οι συνάδελφοι για να διεκδικήσουν τα αυτονόητα.

Το ψήφισμα τέθηκε σε ψηφοφορία, υιοθετήθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα από το σύνολο των παρευρισκόμενων συνέδρων στην αίθουσα και αποτελεί μια μορφή δέσμευσης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, να συνδράμει στις κατευθύνσεις που τέθηκαν.
 

                                                                           ΨΗΦΙΣΜΑ

"Το 7ο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ καταγγέλλει όχι μόνο το βίαιο κλείσιμο της ΕΡΤ  αλλά και τον εμπαιγμό της κυβέρνησης σε βάρος των εργαζομένων, που σε μια νύχτα έχασαν τη δουλειά τους, και ακόμη μέχρι και σήμερα παρά τις δεσμεύσεις για αποζημιώσεις, με βάση το σύνολο της πραγματικής προϋπηρεσίας τους, τις δικαστικές αποφάσεις ,τις αγωγές και τις διαμαρτυρίες τους δεν έχουν αποζημιωθεί.

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους μέχρι και την τελευταία στιγμή συνδράμοντας ,συμβουλεύοντας και υποστηρίζοντας τον αγώνα τους, για δικαίωση."

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Νατασα Μποζίνη
Άννα Ομηρίδου
Γιώργος Γρηγοριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου