Σάββατο 31 Μαΐου 2014

"ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ" για τις εκλογες της ΕΣΗΕΜΘ


(Ο Συνδυασμός: ΄΄ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ για την ΠΟΕΣΥ εκτιμά ότι πολύ σημαντικό όλοι, να ενημερωθούμε για τις απόψεις όλων των συνδυασμών και υποψηφίων στις αρχαιρεσίες των δημοσιογράφων. Είθε στο μέλλον να συγκλίνουν οι ωφέλιμες προτάσεις χωρίς αγκυλώσεις, στεγανά ή προσωπικά συμφέροντα με μοναδικό στόχο το συλλογικό συμφέρον και την προάσπιση της ενημέρωσης)

Ν.Μ

(Ασύνταχτος Τύπος, Δημοσιογραφική Ενότητα, δημοσιογράφοι της Ελεύθερης-Αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ/ΕΡΤ3, αγωνιστές συνάδελφοι διαφορετικών ΜΜΕ)

4+1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΗΕΜΘ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ & ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΜΘ – ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !
ΕΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ «ΜΑΥΡΟ»

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΕΣΗΕΜΘ ΚΑΙ ΠΟΕΣΥ.


Α.-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

1.-ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
Εμείς οι άνεργοι και οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι, ως αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, βιώνουμε την πρωτοφανή άγρια ληστρική επίθεση σε βάρος των εργασιακών, ασφαλιστικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων μας. Καθημερινές και μαζικές απολύσεις, που έχουν φθάσει τις χιλιάδες, γενίκευση των περικοπών, συνεχώς διευρυνόμενη αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία, καταστρατήγηση-κατάργηση των ΣΣΕ, εφαρμογή ατομικών συμβάσεων, τρομοκρατία, εκβιασμοί, εργασιακές συνθήκες «γαλέρας» και καταλήστευση των ασφαλιστικών ταμείων, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό εργασιακού μεσαίωνα.

2.-ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Η ενημέρωση από κοινωνικό δικαίωμα και αγαθό, έχει καταστεί στα χέρια των βαρώνων του Τύπου, των καναλαρχών-μιντιαρχών και της τροϊκανής πολιτικής εξουσίας, μέσο απροκάλυπτης και υστερικής μνημονιακής προπαγάνδας. Τα κυρίαρχα μέσα έχουν μετατραπεί σε πολυεργαλεία χειραγώγησης συνειδήσεων και κατασυκοφάντησης των κοινωνικών αγώνων.

3.-ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, όπως και όλη η ελληνική κοινωνία, δεν πρέπει να παραδοθούμε στην τρομοκρατία του φόβου, αλλά να βρούμε αποτελεσματικό τρόπο αντίστασης και ενωμένοι να αποκρούσουμε τις αντιλαϊκές πολιτικές και τα βάρβαρα μέτρα της συγκυβέρνησης και της τρόικας, καθώς και τις αρπακτικές διαθέσεις εκδοτών, καναλαρχών και διαφημιστών. Να σταθούμε όλοι μαζί σε μιά κοινή γραμμή αντίστασης και αλληλέγγυας μαχητικής συσπείρωσης. Να παλέψουμε σε ένα κοινό αγωνιστικό - απεργιακό μέτωπο με όλους τους εργαζόμενους, για να καταργήσουμε τα Μνημόνια και να ανακτήσουμε όσα οι μνημονιακές πολιτικές αφαίρεσαν από μισθούς, εργασιακά δικαιώματα, ασφαλιστικές παροχές, συντάξεις, προνοιακά επιδόματα, αλλά και την ίδια την ενημέρωση.

4.-ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Εμείς καλούμε τους δημοσιογράφους και τον εργαζόμενο κόσμο στα ΜΜΕ να παλαίψει σε ένα κοινό αγωνιστικό - απεργιακό μέτωπο με όλους τους εργαζόμενους, διεκδικώντας τη συνολική κατάργηση του μνημονιακού αντεργατικού νομοθετικού πλαισίου και την ανάκτηση και κατοχύρωση όλων όσων μέχρι σήμερα οι μνημονιακές πολιτικές και τα αφεντικά αφαίρεσαν από μισθούς, εργασιακά δικαιώματα, ασφαλιστικές παροχές, συντάξεις, προνοιακά επιδόματα, με στόχο πάντα να πλήξουν δικαιώματα και να χειραγωγήσουν το χώρο της ενημέρωσης. Για τη στήριξη και προστασία των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, με υπογραφή ΣΣΕ και υποχρεωτική εφαρμογή της σε όλα τα ΜΜΕ.


Β.-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Με βάση το παραπάνω πλαίσιο, καλούμε σε συσπείρωση και αγωνιστική κινητοποίηση για να παλέψουμε τους κεντρικούς άξονες:

1-Υπεράσπιση της ελευθερίας του Τύπου και του κοινωνικού αγαθού της ενημέρωσης, με απόκρουση των παρεμβολών στη δημοσιογραφική εργασία, της χειραγώγησης των δημοσιογράφων και του ρόλου των μέσων ενημέρωσης ως εργαλείων μνημονιακής ή φασιστικής προπαγάνδας.

2-Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, με υποχρεωτική εφαρμογή τους σε όλα τα ΜΜΕ και επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων - ΟΜΕΔ.

3-Αντιστροφή της εφαρμογής ατέρμονων περικοπών και φραγμός στις απολύσεις. Απόκρουση των ατομικών συμβάσεων και της επισφαλούς, κακοπληρωμένης και ανασφάλιστης εργασίας. Αντιμετώπιση των συνθηκών γαλέρας στα περιφερειακά ΜΜΕ και σύνδεση της λειτουργίας τους με ελάχιιστο αριθμό εργαζομένων.

4-Προστασία με όλους τους τρόπους των ασφαλιστικών ταμείων μας. Επιστροφή από την κυβέρνηση όλων των περιουσιακών στοιχείων που έχει κουρέψει-δημεύσει με τα διάφορα μνημονιακά μέτρα. Διασφάλιση των πόρων και διεκδίκηση της επέκτασης του αγγελιόσημου στα διαδικτυακά μέσα. Ασφαλιστικά δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, χωρίς περικοπές σε παροχές υγείας και πρόνοιας. Υπεράσπιση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης.

5-Απόκρουση του κυβερνητικού «μαύρου» στη δημόσια ραδιο-τηλεόραση.
Βάση των θέσεών μας είναι το ομόφωνο ψήφισμα των εργαζομένων της ΕΡΤ3 την 28η/11.
Επαναλειτουργία της ΕΡΤ και επαναπρόσληψη όλων των εργαζόμενων, με ενσωμάτωση όσων κατακτήθηκαν στον ένα χρόνο αυτοδιευθυνόμενης λειτουργίας.
Στήριξη με όλα τα μέσα του αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ ανά την Ελλάδα, της λειτουργίας και του προγράμματος της μόνης πραγματικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που αναγνωρίζουμε και αποτελεί ελεύθερη φωνή της κοινωνίας.
Μποϋκοτάζ του κυβερνητικού εκτρώματος ΔΤ/ΝΕΡΙΤ.

6-Αποτροπή του απειλούμενου πογκρόμ απολύσεων στα δημοτικά ΜΜΕ.

7-Οριστική ρύθμιση του θολού τοπίου των αδειών και των συχνοτήτων στα ιδιωτικά ραδιο-τηλεοπτικά. Σύνδεση των αδειών λειτουργίας ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών με συγκεκριμένο αριθμό θέσεων εργασίας.

8-Μισθολογική, ασφαλιστική και συνδικαλιστική ένταξη των εργαζομένων στο διαδίκτυο.

9-Στήριξη των ανέργων και των υποαπασχολούμενων δημοσιογράφων, με οικονομική και ιατροφαρμακευτική κάλυψη και απαλλαγή του από όλα τα χαράτσια.

10-Άμεσα προώθηση πλήρους διασωματειακής συνεργασίας και ενιαίας συνδικαλιστικής δράσης -με κατεύθυνση ένας Κλάδος, ένα Συνδικάτο Τύπου, ένα Ασφαλιστικό Ταμείο.


Γ.-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τα συνδικαλιστικά μας σωματεία θα προχωρήσουν σ τον συντονισμό του κοινού αγώνα, με:

1.-Συσπείρωση των μελών στο παραπάνω διεκδικητικό πλαίσιο, ενημέρωση και συνελεύσεις στους εργασιακούς χώρους, προκειμένου να σχηματιστεί ένα ευρύ μέτωπο οργάνωσης των κινητοποιήσεων, με συγκεκριμένες αναθέσεις (λχ απεργιακές επιτροπές ανά εργασιακό χώρο) και προοπτική την κλιμάκωση του αγώνα.

2-Δρομολόγηση απεργιακών δράσεων, με κατάληξη την πραγματοποίηση απεργίας διαρκείας πανελλαδικά σε όλα τα ΜΜΕ. Νέο στοιχείο της δράσης μας μπορεί να είναι η έκδοση απεργιακών φύλλων στις έδρες των 5 Ενώσεων (ίσως κοινό φύλλο πανελλαδικής κυκλοφορίας) καθώς και η εκπομπή απεργιακών δελτίων από τα ρ/το ΜΜΕ.

3-Συντονισμό με τις άλλες συνδικαλιστικές ενώσεις του κλάδου, καθώς ο αγώνας είναι κοινός και ενισχύεται το μέτωπο.

4-Συνεργασία (και με πρωτοβουλία της ΠΟΕΣΥ) με άλλους κλάδους που αγωνίζονται ενάντια στη μνημονιακή λαίλαπα, όπως εκπαιδευτικοί, πανεπιστημιακοί, εργαζόμενοι στο χώρο Υγείας, ΟΤΑ και άλλους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

5-Συνεννόηση με τις δημοσιογραφικές ενώσεις των χωρών κυρίως του Νότου της Ευρώπης, για προώθηση της αλληλεγγύης και τον συντονισμό των δράσεων.


Δ.-ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

1.-Το πλαίσιο λειτουργίας της ΕΣΗΕΜΘ θα βασίζεται σε άμεσες συμμετοχικές διαδικασίες, αποκέντρωση λειτουργιών και ενίσχυση της συλλογικότητας.

2.-Τακτικές εργασιακές συνελεύσεις σε όλα τα ΜΜΕ και ενίσχυση του θεσμού των εργασιακών εκπροσώπων, με μετατροπή τους σε εργασιακά συμβούλια.

3.-Τακτικές συνεδριάσεις του μικτού συμβουλίου, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει συντονιστικά, τόσο της επικοινωνίας όσο και της δράσης.

4.-Συγκρότηση-ενεργοποίηση επιτροπών του διοικητικού συμμβουλίου για τα μείζονα θέματα: εργασιακά, ασφαλιστικά, δεοντολογία/νομικά, διεθνείς σχέσεις, εκδηλώσεις/σχεδιασμός, νέων τεχνολογιών-διαδικτυακών μέσων.

5.-Εκκαθάριση μητρώου στη βάση των 17 κριτηρίων της απόφασης του δσ της ΕΣΗΕΜΘ το 2008.


Ε.-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ - ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ

1-

Αυτεπάγγελτη παρέμβαση των αρμοδίων οργάνων της Ένωσης για κάθε θέμα δεοντολογίας που προκύπτει και όχι μόνο μετά από σχετική καταγγελία.

2-

Θεσμική πρωτοβουλία της ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ και τις άλλες δημοσιογραφικές ενώσεις, για την κατάργηση της περιβόητης Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 6/28.2.2012 και των διατάξεων του νόμου 4046/2012, που καταργούν το θεσμό των ΣΣΕ και ακυρώνουν τη λειτουργία του θεσμού της διαιτησίας.

Επιδίωξη υπογραφής κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που να καλύπτει τους εργαζόμενους στις εφημερίδες στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στην περιφέρεια Μακεδονίας – Θράκης, εφόσον εξαντληθεί πλήρως - σε εύλογο χρονικό διάστημα - η όποια δυνατότητα για την υπογραφή ΣΣΕ μεταξύ ΕΣΗΕΑ και ΕΙΗΕΑ".

Δεν αναγνωρίζουμε την ΚΥΑ δίκην ΣΣΕ για τα δημόσια ΜΜΕ και επιδιώκουμε ΣΣΕ με ΔΕΠΘΕ.

3-

Καμία συμφωνία για περικοπές μισθών, υπογραφή ατομικών συμβάσεων ή επιχειρησιακών, με τους εκπροσώπους της εργοδοσίας..

Άμεση παρέμβαση κατά της επισφαλούς, κακοπληρωμένης και ανασφάλιστης εργασίας.

4-

Οι αμειβόμενοι (έχοντας τη δημοσιογραφία ως κύρια απασχόληση) με ΔΠΥ να ασφαλίζονται σε ΤΣΠΕΑΘ και ΕΔΟΕΑΠ και να μπορούν να ενταχθούν στις Ενώσεις.

5-

Πλήρη υιοθέτηση των αποφάσεων και των ψηφισμάτων της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων της ΕΡΤ3 από την ΕΣΗΕΜ-Θ, άμεση ενίσχυση (υλικοτεχνική και πνευματική) του αυτοδιαχειριζόμενου εγχειρήματος της ΕΡΤ3 και αναγνώρισής του ως σημαντικού πόλου αντίστασης απένατι στην κυβερνητική βαρβαρότητα, δημιουργία (από τώρα) της υποδομής για αυτόματη παραχώρηση μόνιμου χώρου εντός των γραφείων της ΈΝΩΣΗΣ στους εργαζόμενους της ΕΡΤ3 σε περίπτωση βίαιης αστυνομικής επιχείρησης-εκκένωσης των δύο κτιρίων (Τηλεόρασης/Ραδιοφώνου) και υποβοήθηση όλων των προϋποθέσεων τόσο για την εκπομπή εναλλακτικού προγράμματος (κυρίως ραδιοφωνικού) όσο και για τη συνέχιση του αγώνα για επαναλειτουργία της ΕΡΤ ως την τελική νίκη. Όταν αυτό συμβεί, η ΕΣΗΕΜ-Θ θα πρέπει να προωθήσει άμεσα (και θεσμικά προς την πολιτεία) την εφαρμογή του μοντέλου λειτουργίας που θα προτείνουν οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι ΟΡΘΙΟΙ εργαζόμενοι μέσα από τις συλλογικές αποφάσεις των γενικών τους συνελεύσεων, για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ακηδεμόνευτη ΕΡΤ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Παρακίνηση των άνεργων συναδέλφων κατά προτεραιότητα να συμμετέχουν εθελοντικά στη διαμόρφωση και εμπλουτισμό του παραγόμενου προγράμματος.

6-

Επιδίωξη υπογραφής ΣΣΕ με τη ΔΕΠΘΕ.

7-

Άμεση χαρτογράφηση του μιντιακού τοπίου (εφημερίδων τοπικών και περιφερειακών, πρακτορείων ειδήσεων, ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων, ανταποκριτικών γραφείων, ειδησεογραφικών διαδικτυακών πυλών) και ελέγχου τήρησης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Αυτεπάγγελατη προσφυγή της ΕΣΗΕΜ-Θ, εις το όνομα των μελών της, στις κατά τόπους Επιθεωρήσεις Εργασίας, στο υπουργείο Εργασίας, αλλά και στη Δικαιοσύνη, μέσω της υποβολής αναφορών, αγωγών ή μηνύσεων, όταν διαπιστώνονται εξόφθλαμες περιπτώσεις παραβίασης της εργατικής νομοθεσίας και άσκησης καταχρηστικών πρακτικών εκ μέρους εργοδοτών.

Η Ένωση να αναλάβει το "κυνήγι" είτε δικαστικώς είτε με... διαβούλευση να πάρει τα οφειλόμενα των εργοδοτών προς εργαζόμενους-εθελούσιους-απολυμένους.

8-

Συνδικαλιστική και ασφαλιστική κάλυψη των εργαζομένων στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης.

Πρωτοβουλία της ΕΣΗΕΜ-Θ για την προώθηση νομοθετικής ρύθμισης, ώστε να υπαχθούν στην ασφάλιση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και του ΕΔΟΕΑΠ όσα μέλη του σωματείου μας αποδεδειγμένα προσφέρουν δημοσιογραφική εργασία σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης.

9-

Ενισχυμένη οικονομική βοήθεια στα άνεργα μέλη μας.

Ειδική μέριμνα για τους ημιαπασχολούμενους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, της μονογονεϊκές οικογένειες.

Δομές στήριξης των ανέργων, με μέτρα άμεσης ανακούφισης και δημιουργίας θέσεων εργασίας.

Δημιουργία με πρωτοβουλία και στήριξη της Ένωσης ραδιόφωνου, εντύπων και διαδικτυακών μέσων αυτοδιαχειριζόμενων από άνεργους κατά προτεραιότητα συναδέλφους.

Τη στέγαση στο Μορφωτικό ίδρυμα δράσεις ανάπτυξης διαδικτυακών μέσων για τους άνεργους με την παραχώρηση γραφείου, ίντερνετ και τηλεφώνου.

Καφεστιατόριο ανέργων σε χώρους της Ένωσης ή με τη ενίσχυσή της.

Έκδοση περιοδικού, αναβάθμιση ιστοχώρου, οργάνωση πολιτιστικών δρώμενων, χρηματοδότηση ντοκιμαντέρ κ.α..

10.-

Λειτουργία Διασωματειακού και στη Θεσσαλονίκη με ΕΣΗΕΜΘ, ΠΟΣΠΕΡΤ (παράρτημα Θεσσαλονίκης), ΕΤΕΡ, ΕΤΙΤΒΕ και ΕΤΤΘ, ΕΠΗΕΘ.

11.-

Σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. για την τροποποίηση του ξεπερασμένου πλέον καταστατικού της ΕΣΗΕΜ-Θ, αλλά και του απολιθωμένου Κανονισμού Λειτουργίας των Πειθαρχικών Συμβουλίων, βάσει των νέων και σύγχρονων εργασιακών και νομικών δεδομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου